Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

18/2/2015, Εορταστικές εκδηλώσεις Δήμου Χανίων για τις Απόκριες & την Καθαρά Δευτέρα

18.02.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 13:50

Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την κορύφωση των Αποκριών και την Καθαρά Δευτέρα έχει ετοιμάσει ο Δήμος Χανίων, με δρώμενα, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Όπως επισημάνθηκε σήμερα, Τετάρτη 18/2/2015, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, και την Υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, Μαρία Κοτσιφάκη, στόχος των εκδηλώσεων είναι να δοθεί τόνος αισιοδοξίας και κεφιού στην καθημερινότητα μας.

Οι εκδηλώσεις μας περιλαμβάνουν δρώμενα, πάρτι, πολύ χορό και μουσική, παιχνίδια με ξυλοπόδαρους, οικολογικά workshop για παιδιά, σχοινοβάτες και παραδοσιακά εδέσματα”, επεσήμανε η αρμόδια Αντιδήμαρχος, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, “με την προϋπόθεση”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “να έχουν φορέσει τη γιορτινή τους διάθεση”.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε η Υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτισμού, ο Δήμος Χανίων διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, στις 12.00, στην οδό Μουσούρων, δίνοντας έναν άλλο τόνο στο κέντρο της πόλης μας.

Την ίδια ημέρα στις 5 το απόγευμα διοργανώνεται παιδικό αποκριάτικο πάρτι στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού, όπου οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν παρέα με κλόουν.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου ο Δήμος Χανίων έχει θέσει υπό την αιγίδα του το “Κυνήγι Θησαυρού 2015”, ένα διασκεδαστικό, ομαδικό παιχνίδι, με πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες, ενώ για την ίδια ημέρα στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η τελετή λήξης του Χανιώτικου Καρναβαλιού στη Σούδα, όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου.

Την Καθαρά Δευτέρα, στις 11.00, θα εορταστούν στο άλσος των Αγίων Αποστόλων, τα κούλουμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ζωντανή μουσική, οικολογικό workshop για παιδιά, σχοινοβάτες, ξυλοπόδαροι και άλλες πολλές εκπλήξεις, μέχρι τη δύση του ήλιου, περιμένουν όσους επιλέξουν να διασκεδάσουν, σε μία γιορτή διαφορετική από τις προηγούμενες από την οποία όμως δεν θα λείπουν και τα παραδοσιακά εδέσματα.

p1

p2