Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

30/12/2015, Σε προνοιακές δομές της πόλης ο Δήμαρχος Χανίων, T. Βάμβουκας

30.12.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 02:12

Συνεχίστηκαν οι εθιμοτυπικές επισκέψεις σε προνoιακές δομές του Δήμου Χανίων την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, από τον Δήμαρχο, Τάσο Βάμβουκα, και Αντιδημάρχους.

Ο κ. Βάμβουκας επισκέφθηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Γεώργιος Κουκλάκης. Ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους ηλικιωμένους και το προσωπικό του Γηροκομείου, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη δομή.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε από κοντά πέραν των άλλων και τις εργασίες συντήρησης του κτιρίου, που έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς και να προγραμματίσουμε τις μελλοντικές μας ενέργειες”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό φροντίζουν για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε ότι ένα από τα μεγάλα ζητήματα, που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Γηροκομείο είναι αυτό της έλλειψης προσωπικού, θέμα, που θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

Στη συνέχεια, ο κ. Βάμβουκας επισκέφθηκε το Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό, τη διοίκηση και τα παιδιά, που φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης εξετάστηκε και το ζήτημα αποκατάστασης του παλιού κτιρίου του Κέντρου, “το οποίο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ανάγκες κοινωνικού περιεχομένου τόσο για τον Δήμο Χανίων όσο και για τον Νομό”, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων.

Επίσης, ο κ. Βάμβουκας επισκέφθηκε τον Σύλλογο “Φιλόπτωχοι Αδελφοί - Φιλόπτωχο Συσσίτιο “Ο Αγ. Νικόλαος Σπλάντζιας”, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Μανώλη Καλλιγέρη, για τη δράση του Συλλόγου και τη βοήθεια, που προσφέρεται σε συμπολίτες μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βάμβουκας προσέφερε προς ενίσχυση των Συσσιτίων μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, ως δωρεά του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

p1

p2

p3

p4

p5