Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

27/8/2015, Επίσκεψη Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Παλιάς Ηλεκτρικής

27.08.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:48

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Παλιάς Ηλεκτρικής βρίσκονται από τα ξημερώματα της Πέμπτης, 27/08/2015, οι μετανάστες, που περισυλλέχθηκαν νοτιοδυτικά της Κρήτης.

 

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Χανίων και ιδιαίτερα η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαμόρφωση του χώρου παραμονής των μεταναστών.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισκέφθηκε το Δημοτικό Γυμναστήριο και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνεργάζονται, προκειμένου να παρασχεθεί προσωρινό κατάλυμα, σίτιση και περίθαλψη στους μετανάστες: «Ο Δήμος έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη φιλοξενία, τη σίτιση και τη βοήθεια, που χρειάζονται οι μετανάστες μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους. Μοναδικό πρόβλημα, που παρουσιάζεται, είναι η ύπαρξη πολλών ανηλίκων, οι οποίοι θα πρέπει να πάνε σε ειδικό κέντρο κράτησης. Θέλω να ευχαριστήσω τους Γιατρούς του Κόσμου, το Λιμενικό Σώμα, τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, τη Μητρόπολη Χανίων, το Νοσοκομείο καθώς και το προσωπικό του Δήμου, που βοηθούν για τη σωστή παροχή βοήθειας».

p1

 

p2

 

p3