Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

14/12/2015, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με τους εργαζομένους του προγράμματος 5μηνης Κοινωφελούς Εργασίας

14.12.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 15:11

Τους εργαζομένους του προγράμματος 5μηνης Κοινωφελούς Εργασίας για τις υπηρεσίες, που προσέφεραν κατά τη διάρκεια των συμβάσεων τους στον Δήμο Χανίων, ευχαρίστησε τη Δευτέρα 14/12/2015, ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, κατά τη διάρκεια ειδικής συνάντησης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Βάμβουκας αναγνώρισε την προσφορά των συμβασιούχων εργαζομένων, κάνοντας αναφορά στην ανακαίνιση των σχολείων, στον τομέα της καθαριότητας, στις κοινωνικές υπηρεσίες, στην κατασκευή πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία της πόλης, κ.ά., όπου η συμβολή των εργαζομένων ήταν σημαντική.

Ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε μάλιστα και τις ενέργειες, που έγιναν από πλευράς Δήμου και Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κρήτης για την παράταση της εργασίας των συμβασιούχων, οι οποίες, ωστόσο, δεν βρήκαν ανταπόκριση.

Τους εργαζομένους ευχαρίστησε από την πλευρά της και η Δ/ντρια της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, Αικατερίνη Καλογερίδου, αναφερόμενη στην προσφορά τους στη λειτουργία του Δήμου και των Υπηρεσιών του.

p1

p2