Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

8/9/2015, Επίσκεψη Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα στο Δημοτικό και 1ο Νηπιαγωγείο Περβολίων και συνάντηση με διευθυντές της δημοτικής ενότητας Θερίσσου

08.09.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 03:09

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συνέχισε την Τρίτη 08/09/2015 τις επισκέψεις σε σχολεία του Δήμου προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα που ολοκληρώθηκαν σε αυτά αλλά και να καταγράψει από κοντά τις ανάγκες που εξακολουθούν να υπάρχουν, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι.

Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Μανώλη Κεμεσίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, συναντήθηκε με διευθυντές των σχολείων της Δημοτικής ενότητας Θερίσσου, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα εν’ όψει της νέας σχολικής χρονιάς παρά τις άοκνες προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας που φέτος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, κατά δήλωση των ίδιων των εκπαιδευτικών, ασχολήθηκε επισταμένως με τη συντήρηση των κτιρίων.

Επί τάπητος το θέμα της έλλειψης καθαριστριών στις σχολικές μονάδες από το Δήμο Χανίων

Μετά τη συνάντηση με τους διευθυντές σχολικών μονάδων της Δημοτικής Ενότητας Θερίσσου, ο Δήμαρχος Χανίων παρέστη στη συνάντηση της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρουσία των διευθυντών των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν γίνει επιδιορθώσεις σχεδόν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Χανίων ενώ ζητήθηκε η συνεργασία Διευθυντών και εκπαιδευτικών στο θέμα αντιμετώπισης των βανδαλισμών που παρατηρούνται σε πολλά σχολικά κτήρια.

Την ίδια στιγμή ο κος Βάμβουκας αναφερόμενος στο θέμα της έλλειψης σχολικών καθαριστριών με ευθύνη της πολιτείας, ενημέρωσε ότι ο Δήμος Χανίων μέσω των εργαζόμενων με πεντάμηνη σύμβαση στην υπηρεσία καθαριότητας, προτίθεται από αύριο κιόλας να προχωρήσει σε καθαρισμό των αιθουσών σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, τις σχολικές επιτροπές αλλά και τους γονείς σε κάθε σχολείο.

Οι επισκέψεις του Δημάρχου Χανίων σε σχολεία του Δήμου θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες.

p1

p2

p3

p4

p5

p5

p6