Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

4/9/2015, Ολοκληρώθηκαν τα θερινά μαθήματα σκακιού: Στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη της Δ.Ε. Σούδας

04.09.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 13:58

Η τελετή λήξης των θερινών μαθημάτων σκακιού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 στο χώρο της Παιδικής –Εφηβικής Βιβλιοθήκης Σούδας, παρουσία παιδιών, γονέων και εκπροσώπων του σκακιστικού Συλλόγου «Κύδωνα».

Ο κύκλος μαθημάτων διοργανώθηκε για 19η συνεχή χρονιά, ενώ στους χώρους της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Σούδας και της Βιβλιοθήκης Σταλού, η προπονήτρια του «Κύδωνα», Ράνια Αλυγιζάκη, είχε την ευκαιρία να διδάξει ορισμένα από τα μυστικά του ανεξάντλητου αυτού παιχνιδιού.

Στην τελετή λήξης απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους νικητές και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού, η Δ/ντρια, Αθηνά Πετράκη, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής και ευχαρίστησε τον σκακιστικό σύλλογο «Κύδωνα» και τους συντελεστές της εκδήλωσης, με την ευχή να συνεχιστούν τα μαθήματα και την επόμενη χρονιά.

«Σημαντική ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή των παιδιών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και γενικότερα στις ποικίλες δραστηριότητες και δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Σούδας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού, με τίτλο: «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη», μία συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας, το Future Library και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αλλά και πολλές άλλες βιβλιοθήκες της χώρας μας”, τόνισε από την πλευρά της η Προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων, Βιβή Χουδαλάκη.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ευχαριστεί τα παιδιά, τους γονείς και την προπονήτρια του «Κύδωνα», Ράνια Αλυγιζάκη, για τη συνεργασία και όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που συμμετέχουν στα προγράμματα των Βιβλιοθηκών, προσφέροντας από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να χαρίσουν γνώση, παιχνίδι, χαρά στους μικρούς μας φίλους.

p1

p2