Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

15/6/2015, Με επιτυχία η ξενάγηση στο Μουσείο Τυπογραφίας. Ολοκλήρωση προγράμματος “Γνωρίζω & Σέβομαι την πόλη μου”

15.06.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 15:03

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην ξενάγηση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/6/2015 στο Μουσείο Τυπογραφίας από την υπεύθυνη του Μουσείου, Έλια Κουμή, και τη Μαρία Μυστακίδου, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων “ΓΝΩΡΙΖΩ και ΣΕΒΟΜΑΙ την πόλη μου”, που υλοποίησε ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία της Αρχαιολογίας, τουριστικών και άλλων φορέων του τόπου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να ξεναγηθούν στις αίθουσες του Μουσείου, να τυπώσουν σε αυθεντικά μηχανήματα του 19ου αιώνα και να παρακολουθήσουν ενημερωτικά βίντεο.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του προγράμματος ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση του και κυρίως τους πολίτες, που συμμετείχαν. “Μέσα από τις ξεναγήσεις, δόθηκε η ευκαιρία στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της πόλης των Χανίων να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την ιστορία, τα μνημεία και τον πολιτισμό του τόπου μας”, αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Βάμβουκας. 

Το πρόγραμμα είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και σχεδιάζουμε να το υλοποιήσουμε και πάλι, εμπλουτίζοντας το με ακόμη περισσότερες επισκέψεις στα μνημεία του τόπου μας. Ο κόσμος έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους θησαυρούς, που έχουμε δίπλα μας και δεν τους γνωρίζουμε”, επεσήμανε από την πλευρά της η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Χανίων, Γεωργία Αποστολάκη – Σαρικάκη.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, η ημερομηνία διεξαγωγής της οποίας θα ανακοινωθεί, θα ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.

p1

p2

p3