Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

4/5/2016, Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου η εκδήλωση του Δήμου Χανίων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

04.05.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 10:05

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά η εκδήλωση του Δήμου Χανίων για τον Εορτασμό της Πρωτομαγιάς στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον της Λίμνης της Αγιάς.

 Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά απ' το συγκρότημα των Χάρη και Γιώργου Παντερμάκη, ενώ οι χορευτικοί Σύλλογοι της Δημοτικής Ενότητας Θερίσσου: Παραδοσιακή Συντροφιά Δ. Κρήτης «Ονειροκρήτες» και ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Λευκορίτης» παρουσίασαν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιάς.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επεσήμανε: “Η 1η Μαΐου αποτελεί ημέρα μνήμης για τους αγώνες των εργαζομένων για εργατική δικαιοσύνη και προστασία των κοινωνικών τους κεκτημένων, ενώ παράλληλα τιμούμε τις θυσίες των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο. Η Πρωτομαγιά σηματοδοτεί επίσης την έναρξη της άνοιξης και την αναγέννηση της ζωής”.

Η Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη σε θέματα πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες στην εκδήλωση ανέφερε μεταξύ άλλων «η ημέρα αυτή, πέραν από ημέρα τιμής στους αγώνες των εργαζομένων, στέλνει και το μήνυμα της φροντίδας και αγάπης για το περιβάλλον».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά με δρώμενα, δραστηριότητες και φουσκωτά παιχνίδια. 

 

p1

p5

p2

p3

p4 

 

Αρχεία

  1. agia3
  2. agia3
  3. agia3