Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

15/11/2016, Η κατασκευή των νέων σχολικών μονάδων & το ζήτημα του ποδηλατοδρομίου στην ατζέντα των επαφών του Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, στην Αθήνα

15.11.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 03:11

Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, είχε την Τρίτη 15/11/2016, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Βάμβουκας έθεσε το ζήτημα της κατασκευής των οκτώ νέων σχολικών μονάδων, μέσω Συμπράξεων Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.), γνωστοποιώντας επίσης στον Υπουργό Παιδείας την πρόσφατη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με την οποία προωθείται το εν λόγω θέμα.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε στον κ. Γαβρόγλου την αναγκαιότητα να προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία άμεσα, ζητώντας τη συνδρομή του. Ο Υπουργός Παιδείας εκφράστηκε με θετικό τρόπο για την κάλυψη των αναγκών σχολικής στέγης του Δήμου μας, μέσω Σ.Δ.Ι.Τ., ενώ παράλληλα ο κ. Βάμβουκας του απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί την πόλη μας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Χανίων είχε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τη Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, κα. Ισαακίδου, και υπηρεσιακούς παράγοντες της Γ.Γ. Αθλητισμού, για την προώθηση του ζητήματος του εγκαταλελειμμένου ποδηλατοδρομίου, στα Καθιανά της Δ.Ε. Ακρωτηρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενης συνεργασίας του κ. Βάμβουκα με εκπροσώπους της Γ.Γ. Αθλητισμού, ο Δήμαρχος Χανίων ζήτησε την τεχνική και οικονομική συνδρομή από πλευράς της Γενικής Γραμματείας, προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο.

p1