Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

2/12/2016, Στον προορισμό τους τα “εορταστικά” κουτιά για την ενίσχυση των φοιτητών

02.12.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 03:12

Στους αποδέκτες τους απεστάλησαν εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων έξι ακόμη κουτιά με τα είδη, που συγκεντρώθηκαν από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων και ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο της δράσης "Το Κουτί του Φοιτητή". Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση φοιτητών Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., που σπουδάζουν εκτός Χανίων και οι οικογένειες τους ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Τα κουτιά απεστάλησαν σε Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο, Μυτιλήνη, Πάτρα και Ηράκλειο, περιείχαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη οικιακής και προσωπικής υγιεινής και συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές συμπολιτών μας στα κουτιά με την αντίστοιχη σήμανση, που είναι τοποθετημένα σε επιλεγμένα καταστήματα του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝ.ΚΑ. Χανίων (Κουνουπιδιανά, Πλατεία 1866, οδός Κισσάμου).

Σε δήλωση της η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελευθερία Αλιφιεράκη, επισημαίνει ότι σταθερός στόχος της δράσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι η στήριξη των φοιτητών, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να τους ενισχύσουν, καθώς αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα. “Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να ενισχύσουμε τους νέους αυτούς ανθρώπους εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων, ενώ θα στεκόμαστε σταθερά δίπλα τους, στηρίζοντας τους με όλες μας τις δυνάμεις” επισημαίνει σε δήλωση της η αρμόδια Αντιδήμαρχος.

p1

p2