Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

27/06/2016, «Η Ξεχασιάρα Μελίσσα» θεατρική παράσταση για παιδιά στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων

27.06.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 11:06

Ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων διοργανώνει τρεις παραστάσεις με την ομάδα 2+2, η οποία παρουσιάζει το έργο για παιδιά «Η Ξεχασιάρα Μελίσσα» της Άννας Γαρεφαλάκη. Οι εκδηλώσεις έχουν δωρεάν είσοδο και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Άλσος των Αγίων Αποστόλων, την Κυριακή 3 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο Τσικαλαριών και την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 στον αύλιο χώρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Χαλέπας. Η ώρα έναρξης και για τις τρεις παραστάσεις είναι 21.00.


Το έργο «Η Ξεχασιάρα Μελίσσα» της Άννας Γαρεφαλάκη είναι μια παράσταση με ζωντανή πρωτότυπη μουσική, τραγούδι, χορό και διάδραση. Ο μαγικός κόσμος των μελισσών ανοίγεται μπροστά στα μάτια των παιδιών και το πολύτιμο αγαθό, που μας προσφέρουν - το μέλι- μπαίνει στο μυαλό και τις καρδιές τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

"Μια Μελισσοκόμος - μέσα στις σκοτούρες της - βλέπει ένα καλό όνειρο. Πρόκειται για την ιστορία μιας μικρής μέλισσας, της Μελίσσας, που χάνει το σμήνος της, ξεχνά τον δρόμο για την κυψέλη και περιπλανιέται πολύ σε λάθος μέρη, ώσπου συναντά τον Γλύκα, έναν κηφήνα, που της μαθαίνει "Τι είναι παιχνίδι". Μαζί θα συνεχίσουν τον δρόμο για το σπίτι, θα αναζητήσουν τροφή, θα αντιμετωπίσουν εχθρούς και δυσκολίες, μέχρι που η Μέλια τους δείχνει τον προορισμό. Και τότε, η Μελίσσα και ο Γλύκας - με λίγο σπρώξιμο από τον ίδιο τον Αϊνστάιν και τη Μελισσοκόμο- εξάλλου δικό της είναι το όνειρο - θα χρειαστεί να διαλέξουν τον δρόμο της ζωής τους.

eikona

Αρχεία

  1. melissa