Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

14/4/2016, Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του έργου της σημαντικής Ελληνίδας ποιήτριας, Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ

14.04.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 15:23

Μία ξεχωριστή βραδιά που τα είχε όλα! Ποίηση! Απαγγελία! Μουσική! Τραγούδι!

Μία ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη σε μία ξεχωριστή κυρία!!!

Μία βραδιά αφιερωμένη στη μεγάλη Ελληνίδα ποιήτρια, Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ.

Η παρουσία της έκπληξη για το κοινό, που παρευρέθηκε στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, το βράδυ της Τετάρτης 13 Απριλίου 2016. Η κα Αγγελάκη – Ρουκ ανάδειξε το μεγαλείο της ψυχής της όχι μόνο μέσα από την ποίηση της αλλά και με τη ζωντάνια της, το χιούμορ και την απλότητά της!

«Για μια ανάγνωση της ποίησης της Κατερίνας Αγγελάκη- Ρουκ», ο τίτλος ομιλίας του κ. Σταμάτη Φιλιππίδη, Ομότιμου Καθηγητή, Τμήμα Φιλολογίας, Παν/μίου Κρήτης. Ενώ ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης του φεστιβάλ Τήνου, κ. Θέμης Ροδαμίτης αναφέρθηκε «Σώμα και έρωτας στην ποίηση της Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ».

Η ηθοποιός κα Δέσποινα Πολλαναγνωστάκη διάβασε ποιήματα και οι εκλεκτοί μουσικοί μας Γιάννης Κατσικανδαράκης και Μάκης Καραδέλογλου, ξεσήκωσαν το κοινό και τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, τραγουδώντας αγαπημένους σκοπούς γνωστών συνθετών.

Ευχαριστούμε θερμά κα Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ! Τιμή μας που σας γνωρίσαμε!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ( 23 Απριλίου), μία συνεργασία του Δήμου Χανίων, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και των εκδόσεων Καστανιώτη, στο χώρο του Media Lab. Μία εκδήλωση παρουσίασης του έργου της μεγάλης Ελληνίδας ποιήτριας Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ.

p1

p2

p3

p2