Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

31/3/2016, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με τον νέο Πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτ. Κρήτης, Λ. Κοπάση

31.03.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 03:03

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο, Λευτέρη Κοπάση, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) είχε την Πέμπτη 31/3/2016, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου, επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές η αναγκαιότητα άμεσης έναρξης των εργασιών επέκτασης του χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (Χ.Υ.Τ.Υ.) στη θέση “Κορακιά” Ακρωτηρίου.

Παράλληλα, τονίστηκε η αμοιβαία προσπάθεια υλοποίησης του έργου, που προβλέπεται από την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Χανίων και Τ.Ε.Ε., για την καταγραφή δημοτικών κτιρίων (σχολείων, κ.λ.π.).

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν προτάσεις από πλευράς του Τ.Ε.Ε., με στόχο τη βελτίωση της οργάνωσης και της λειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων, καθώς και θέματα, που αφορούν κυρίως τη συνεργασία των δύο φορέων για την προώθηση των αναπτυξιακών έργων του Νομού Χανίων.

Τέλος ο Δήμαρχος Χανίων ανέφερε ότι θα συνεχιστεί και με τη νέα διοίκηση και τον νέο Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. Δυτ. Κρήτης η συνεργασία, που υπήρχε με τον απελθόντα Πρόεδρο, Γιάννη Στρογγυλό, και ευχήθηκε στον κ. Κοπάση κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη του Δήμου στο σημαντικό έργο, που επιτελεί το Τ.Ε.Ε.

p1

p2