Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

12/5/2016, Υποδοχή μαθητών προγράμματος ERASMUS: Στο Δημαρχείο Χανίων

12.05.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 10:38

Εκπαιδευτικούς και μαθητές, που συμμετέχουν στη δράση ERASMUS και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκε την Πέμπτη 12/5/2016, το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων η Αντιδήμαρχος, αρμόδια για θέματα Παιδείας, Βαρβάρα Περράκη. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές προέρχονταν από τη Μ. Βρετανία, τη Δανία, την Πορτογαλία, τη Σλοβενία, τη Γερμανία, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Καλωσορίζω τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στην πόλη μας και τους συγχαίρω για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, το οποίο προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη”, τόνισε η κα. Περράκη, υποδεχόμενη τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας παρατήρησε ότι, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης, ενώ βελτιώνεται στο σύνολο της και η εκπαιδευτική διαδικασία. ενώ παράλληλα συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του 16ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων, οι οποίοι συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, προωθώντας προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Στους εκπροσώπους των ξένων αποστολών προσφέρθηκαν από τον Δήμο Χανίων εκδόσεις και ενημερωτικό υλικό.  

 

p2

p1

p3