Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

9/2/2017, Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για τις Απόκριες & την Καθαρά Δευτέρα: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.

09.02.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 05:02

Ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα έχει ετοιμάσει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ., δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες όλων των ηλικιών να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Συνεπείς στο ραντεβού μας υποσχόμαστε στους συμπολίτες μας ευκαιρίες για γλέντι, μασκαρέματα και ψυχαγωγία”, τόνισε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε την Πέμπτη 9/2/2017, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα συμμετοχής σε όλους.

Πέρα από τα όρια, στα οποία βρισκόμαστε και μας έχουν επιβάλλει, οι εορταστικές αυτές εκδηλώσεις είναι μια ευκαιρία να βρισκόμαστε μαζί, καθώς το γλέντι μόνο από το μαζί προκύπτει, να επανερχόμαστε στην ανάγκη του διονυσιασμού, που αποτελεί και το χαρακτηριστικό αυτών των παραδοσιακών εθίμων”, πρόσθεσε η κα. Περράκη, τονίζοντας ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αφορά τόσο την πόλη των Χανίων όσο και τις Δημοτικές Ενότητες.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ., Γιώργος Βαρουδάκης, παρατήρησε ότι οι φετινές εκδηλώσεις προσφέρουν ποιοτικές προτάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης, “με γνώμονα ότι ο πολιτισμός μπορεί να γίνει το έναυσμα για νέες σκέψεις, ελπίδα και ένα καλύτερο αύριο”.

Ο κ. Βαρουδάκης ευχαρίστησε παράλληλα όλους όσους συνεργάστηκαν με τον Δήμο Χανίων και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. για τη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, τονίζοντας ότι η βάση τους είναι η συνεργασία, “η οποία επιδιώκουμε να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων

p1

p2