Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

14/03/2017, Παραδίδεται ο εξοπλισμός στο Δήμο Χανίων για το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου

14.03.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:03

Έως το τέλος Απριλίου θα έχει υπογραφεί η σύμβαση για την παράδοση του ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στο Δήμο Χανίων για το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, όπως γνωστοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης, που είχε σήμερα, Τρίτη 14/3/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με τους Υποδιοικητές της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Ελένη Γιακουμάκη και Στέλιο Δημητρακόπουλο.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, έχει ήδη γίνει 20ετής παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας από τον Δήμο Χανίων στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, ενώ με την παράδοση και του εξοπλισμού ολοκληρώνονται από πλευράς του Δήμου οι υποχρεώσεις του για τη λειτουργία του Κέντρου.

Μάλιστα, ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε ότι θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες πρόσληψης του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας και έλαβε τη διαβεβαίωση από την 7η Υ.ΠΕ. ότι προχωρούν οι σχετικές διαδικασίες.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν λύσεις για την εξεύρεση κατάλληλων χώρων για τη λειτουργία των “ιατρείων γειτονιάς” εντός του αστικού ιστού του Δήμου Χανίων, καθώς και η συμβολή του Δήμου αναφορικά με τη στήριξη της συγκεκριμένης δράσης. 

photo

photo