Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

23/02/2017, Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ: "Από τα Λευκά όρη στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου"

23.02.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:02

Μια γεύση  από τις ιδιαίτερες ομορφιές των Λευκών Ορέων  αλλά και των βουνών του κόσμου απολαύσαμε την Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2017 στο χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης Χανίων, με οδηγούς στα άγνωστα μονοπάτια και την εξαιρετική φύση, τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, Ελευθερία Λουπασάκη και τον δραστήριο Πρόεδρο του Συλλόγου, Σταύρο Μπαδογιάννη.

Στην εξαιρετική παρουσίαση, τα μέλη του Συλλόγου αναφέρθηκαν στην προετοιμασία, τον εξοπλισμό, τις ομορφιές αλλά και τους κινδύνους της πεζοπορίας στα βουνά. Μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που προβλήθηκε, θαυμάσαμε παραθαλάσσια μονοπάτια, βουνοκορφές και φαράγγια του Νομού μας αλλά και εκδρομές του Συλλόγου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανακοινώθηκαν επίσης όλες οι δραστηριότητες Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επισημαίνουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο πλαίσιο του προγράμματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων: «Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ».

photo

photo

photo

photo

photo