Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

17/5/2017, Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, σε εργασίες ανακατασκευής & ασφαλτόστρωσης στην Τοπική Κοινότητα Απτέρων

17.05.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 10:05

 

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Αντώνη Σχετάκη, και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Απτέρων, Γιάννη Μιχελιουδάκη, στις εργασίες ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης της οδού Μουσών, εντός του οικισμού Πλακάλωνα / Μετόχι της Τοπικής Κοινότητας Απτέρων.

Οι εργασίες εντάσσονται στο έργο “Αποκατάσταση Ασφαλτικών Τομών και Οδοστρωμάτων Εργασιών Συνεργείων Δ.Ε.Υ.Α.Χ.”, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην παρούσα φάση και αφορά στην αποκατάσταση σε τομές, λακκούβες, κ.α.

“Ανταποκρινόμενοι σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας προχωρήσαμε στην ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση της οδού Μουσών, οδικού δικτύου, που πέραν των άλλων εξυπηρετεί και τους επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου της Απτέρας, που διαρκώς αυξάνονται” επισημαίνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, τονίζοντας ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η πραγματοποίηση έργων κοινωνικά ωφέλιμων σε όλα τα σημεία του Δήμου.

“Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα, που έχουν προκληθεί από τις τομές στο σημείο”, ανέφερε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., γνωστοποιώντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις, ώστε να διορθωθεί το οδικό δίκτυο.

photo

photo