Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

1/8/2017, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με τον Πρόεδρο της Attica Bank, Π. Ρουμελιώτη

01.08.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 01:08

 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Attica Bank, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, είχε σήμερα, Τρίτη 1/8/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο της επίσκεψης, που πραγματοποιεί ο κ. Ρουμελιώτης στην πόλη μας.

 

Μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκαν ζητήματα, που αφορούν την τοπική οικονομία και τη συνεργασία της Attica Bank με τους τοπικούς φορείς.

 

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων έκανε λόγο για πολύ ενδιαφέρουσα και γόνιμη συνάντηση, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε από τη δημοτική αρχή ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της για τον Δήμο, οι στοχευμένες ενέργειες, που προωθούνται αναφορικά με τις υποδομές, τα σημεία εισόδου και τη διαχείριση του δημόσιου χώρου. “Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τον πραγματικά προνομιούχο τόπο, που έχουμε κληρονομήσει, αναδεικνύοντας τον, ώστε να γίνει περισσότερο ελκυστικός, κάτι που θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο και για την απασχόληση και για την τοπική μας οικονομία ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βάμβουκας.

 

Ζήτησα από τον κ. Ρουμελιώτη η Attica Bank να μεριμνήσει για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που πλήττονται από τη φορολογία και την έλλειψη ρευστότητας”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Χανίων, γνωστοποιώντας ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας του Δήμου με την εν λόγω Τράπεζα, εάν κριθεί πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι προς το συμφέρον του Δήμου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Attica Bank επεσήμανε ότι η συνάντηση επικεντρώθηκε στην πορεία της τοπικής οικονομίας, καθώς και στις δυνατότητες της Τράπεζας να συνεργαστεί πιο στενά με τους τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις των Χανίων.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων τον κ. Ρουμελιώτη συνόδευαν ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, Αθανάσιος Τσάδαρης, ο Διευθυντής δικτύου καταστημάτων, Μιχ. Ανδριώτης, ο πρώην Δήμαρχος Κανδάνου, Ευτύχης Δασκαλάκης, ενώ σε αυτή παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Βλαχάκης.

photo