Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

03/04/2017, “Δυνατότητες Εργασίας και Απασχόλησης στα Χανιά – Προγράμματα Απασχόλησης”: Εσπερίδα στις 5/4/2017 στο Ε.Β.Ε.Χ.

03.04.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

 

Εσπερίδα με θέμα, “Δυνατότητες Εργασίaς και Απασχόλησης στα Χανιά – Προγράμματα Απασχόλησης”, διοργανώνεται την Τετάρτη 5 Απριλίου, στις 19.30, στο συνεδριακό χώρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, έπειτα από πρωτοβουλία της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Χ., την Ένωση Ξενοδόχων και τον Ο.Α.Ε.Δ..

Κάλεσμα για συμμετοχή σε όλους όσους αναζητούν εργασία απηύθυναν στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Δευτέρα 3/4/2017, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου, εκπρόσωποι των διοργανωτών, παρουσιάζοντας τους στόχους της εκδήλωσης.

Η ανάγκη για την οργάνωση της εσπερίδας προέκυψε από την καθημερινή αγωνία πολλών συνανθρώπων μας για εύρεση εργασίας. Η εποχή αυτή είναι ιδανική για μια περιοχή τουριστική, όπως είναι η πόλη μας, γι΄ αυτό και κρίθηκε αναγκαίο να συμμετέχουν φορείς, όπως ο Ο.Α.Ε.Δ., το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο και η Ένωση Ξενοδόχων”, τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, ευχαριστώντας τους συνεργαζόμενους φορείς για την άμεση ανταπόκριση και την ευαισθητοποίησή τους.

Στη σημασία της εκδήλωσης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Χ., Γιάννης Μαργαρώνης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να καθιερωθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις, προκειμένου να βοηθηθεί το εργατικό δυναμικό των Χανίων, ενώ κάλεσμα συμμετοχής στην εσπερίδα απηύθυναν από την πλευρά τους ο Προϊστάμενος του ΚΠΑ Χανίων, Γιάννης Μιχελάκης, και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Μ. Σταματάκης.

Τέλος, όπως γνωστοποίησε η Δ/ντρια της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, Αθηνά Πετράκη, στην εσπερίδα, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο, θα αναπτυχθούν εισηγήσεις για τις δυνατότητες απασχόλησης σε πέντε κλάδους της οικονομίας, τις δυνατότητες απασχόλησης στον τουρισμό, ενώ θα γίνει και συνολική παρουσίαση από στελέχη του Ο.Α.Ε.Δ. για τον τρόπο λειτουργίας των νέων προγραμμάτων. 

photo

programma

photo

 

photo