Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

15/2/2017, Το Μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού 2017: Στις 26/2/2017

22.02.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 09:02

Ο Δήμος Χανίων και ο Super fm διοργανώνουν το παιχνίδι – θεσμό της Αποκριάς, το Μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού 2017!

Πρόκειται για ένα φοβερά διασκεδαστικό, ομαδικό παιχνίδι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου, και θα έχει ως έπαθλο 1.000 € μετρητά και δώρα συνολικής αξίας 5.000 €.

Το παιχνίδι γίνεται και με τη συνδρομή της ομάδας «Sherlocked», που κέρδισαν το 2016.

Η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι δωρεάν, ενώ το μόνο, που χρειάζεται, είναι:

  • Να φτιάξετε την ομάδα σας, η οποία μπορεί να αποτελείται από όσα άτομα θέλετε

  • Να οριστεί ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος θα είναι πάνω από 18 ετών

  • Να έχετε μεταφορικό μέσο (ποδήλατο, μηχανάκι, αυτοκίνητο ή και τα τρία)

  • Να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο 28210 52010-11

Επίσης είναι απαραίτητο να είστε συντονισμένοι από την έναρξη του παιχνιδιού στον Super fm 89.6, καθώς θα δίνονται «από αέρα» όλες οι απαραίτητες συμβουλές και καθοδηγήσεις.

Στο σημείο εκκίνησης, θα πάρετε τον πρώτο γρίφο, ο οποίος θα σας «οδηγήσει» σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης (εντός των ορίων του Δήμου Χανίων). Μόλις βρείτε ποιο είναι το σημείο και φτάσετε σε αυτό, θα πρέπει να εντοπίσετε τον άνθρωπό μας, που θα βρίσκεται εκεί και θα σας δώσει τον επόμενο γρίφο. Από γρίφο σε γρίφο και από σημείο σε σημείο θα συνεχιστεί το παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στο σημείο τερματισμού.

Τελευταία “δοκιμασία” μια λίστα με 10 αντικείμενα (κάποια από αυτά θα σας έχουν ζητηθεί ήδη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού), τα οποία πρέπει να συγκεντρώσετε και να παραδώσετε στο σημείο τερματισμού.

Νικητής είναι αυτός, που θα τερματίσει πρώτος, αφού προηγουμένως έχει περάσει από ΟΛΑ τα σημεία ελέγχου και έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα πόντων.

p1