Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

9/2/2017, Βράβευση μαθητή ΕΠΑ.Λ. Ελ. Βενιζέλου, Ιωσήφ Ματσαμάκη, από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

09.02.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:02

Τον μαθητή του ΕΠΑ.Λ. Ελ. Βενιζέλου, Σήφη Ματσαμάκη, ο οποίος εμπνεύστηκε και κατασκεύασε μόνος του έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή, βράβευσε την Τετάρτη 8/2/2017 ο Δήμος Χανίων, στο πλαίσιο ειδικής τελετής πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να τιμήσουμε τον μαθητή της Γ΄ Τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Ελ. Βενιζέλου, Ιωσήφ Ματσαμάκη, για την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθειά του και τη σημαντική αξιοποίηση των δυνατοτήτων του, καθώς κατάφερε να κατασκευάσει έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή. Η προσπάθεια του μαθητή μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς το εγχείρημα του αυτό το πραγματοποίησε εργαζόμενος με μεθοδικότητα, μόνος του, κατά τον ελεύθερο χρόνο του”, τόνισε κατά την τοποθέτησή του στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Ο κ. Βάμβουκας τόνισε απευθυνόμενος στον μαθητή Ο τιμητικό έπαινος, που θα λάβεις σήμερα, έχει ασήμαντη υλική αξία. Θα σε συντροφεύει όμως στη ζωή σου αυτό, που συμβολίζει. Την αναγνώριση της προσπάθειας και του μόχθου, που κρύβεται πίσω από κάθε στόχο, που κατακτάς. Παράλληλα, όμως η δική σου επιβράβευση αποτελεί και αναγνώριση των προσπαθειών των καθηγητών και της οικογένειάς σου, που στέκονται δίπλα σου για να στηρίζουν τα όνειρά σου”.

Στην προσπάθεια του Σήφη Ματσαμάκη και στη σημασία της, αναφέρθηκαν στις τοποθετήσεις τους και οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης.

p1

p2