Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

5/5/2017, Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, στις εργασίες ανακατασκευής & ασφαλτόστρωσης τμήματος της οδού Θερίσου

05.05.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 06:05

 

Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 5/5/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Αντώνη Σχετάκη, στις εργασίες ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης μεγάλου τμήματος της οδού Θερίσου.

Οι εργασίες εντάσσονται στην εργολαβία, ύψους 300.000 ευρώ, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην παρούσα φάση από πλευράς της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και αφορά στην αποκατάσταση σε τομές, λακκούβες, κ.α. 

“Προχωράμε στην ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση μεγάλου τμήματος της οδού Θερίσου καθώς και του σημείου της συμβολής της με την οδό Παχιανών. Στόχος μας είναι στο πλαίσιο αυτής της εργολαβίας η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακατασκευή οδών”, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων, γνωστοποιώντας ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει ασφαλτόστρωση και στη συμβολή των οδών Παχιανών και Περιβολίων. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, Δήμος Χανίων και Δ.Ε.Υ.Α.Χ., προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα”, τόνισε ο κ. Βάμβουκας.  

“Προχωρήσαμε σε αποξήλωση του παλιού ασφαλτικού και στη διάστρωση ισοπεδωτικής και τάπητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα, που έχουν προκληθεί από τις τομές και τις λακκούβες στο σημείο”, ανέφερε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α..Χ, γνωστοποιώντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις, ώστε να διορθωθεί μεγάλο μέρος του επιβαρυμένου οδικού δικτύου.

photo

photo

photo