Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

15/6/2018, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

15.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της εκτέλεσης της εργολαβίας «Αποκατάσταση Ασφαλτικών Τομών και Οδοστρωμάτων έτους 2017-2018 Β’ Φάση», θα προβεί σε αποκατάσταση οδοστρώματος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, την Κυριακή 17/6/2018 από ώρα 6:30 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, από την διασταύρωσή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως την οδό Τζιλιβάκη (έξω από το Σινέ Αττικόν).

Οι εργασίες αποκατάστασης στον ασφαλτοτάπητα του ανωτέρω τμήματος θα γίνουν από την ανάδοχο εταιρία ΙΡΙΔΑΝΟΣ Α.Τ.Ε., η οποία θα είναι υπεύθυνη για την κυκλοφοριακή μελέτη, σήμανση και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα για τις ανάγκες της εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως αυτές αποτυπώνονται και στη συνημμένη μελέτη κυκλοφοριακής ρύθμισης, η οποία εγκρίθηκε από της Αστυνομική Διεύθυνση-Τμήμα Τροχαίας Χανίων, ως εξής:

1. Απαγόρευση Κυκλοφορίας παντός τροχοφόρου οχήματος στο τμήμα εργασιών της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

2. Απαγόρευση Στάσης και Στάθμευσης παντός τροχοφόρου οχήματος στις οδούς:

α. Τζιλιβάκη (σε όλο το μήκος της),

β. Ηρώων Πολυτεχνείου, από την οδό Τζιλιβάκη έως την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου,

γ. Δραγούμη, από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως την οδό 8ης Δεκεμβρίου,

δ. 8ης Δεκεμβρίου από την οδό Δραγούμη ως την οδό Ερυθρού Σταυρού, και επί των δύο πλευρών των οδών.

3. Την μονοδρόμηση της Οδού Τζιλιβάκη με κατεύθυνση από Ελευθερίου Βενιζέλου προς κέντρο της πόλεως.

 

- Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης θα διέρχονται κανονικά.

- Η είσοδος των οχημάτων από το Ακρωτήρι προς το Κέντρο της πόλεως των Χανίων θα γίνεται μέσω της οδού Τζιλιβάκη (μωβ διαδρομή).

- Η είσοδος των οχημάτων από τα Χανιά προς Ακρωτήρι θα γίνεται από Ελευθερίου Βενιζέλου μέσω των Οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Δραγούμη και 8ης Δεκεμβρίου και από -Πλατεία Δικαστηρίων- Ηρώων Πολυτεχνείου μέσω των Οδών Δραγούμη και 8ης Δεκεμβρίου (πράσινη διαδρομή).

Οι ανωτέρω απαγορεύσεις (στάσης και στάθμευσης) θα έχουν ισχύ από το Σάββατο 16/06/2018 και ώρα 21:30 έως και την Κυριακή 17/06/2018 και ώρα 21:00.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται κανονικά.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως για λόγους ασφαλείας των διερχομένων αλλά των εργαζομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας.

p1