Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

31/8/2018, Δήμος Χανίων: Ημέρα Προσφοράς για το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

31.08.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:08

Ο Δήμος Χανίων και η Κοινωνική Επιχείρηση “Διάσταση”, σε συνεργασία με το υδροψυχαγωγικό πάρκο “Agua Creta Limnoupolis” διοργανώνουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, Ημέρα Προσφοράς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων”.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, χρησιμοποιώντας τα συναρπαστικά παιχνίδια με το νερό χωρίς να καταβάλουν χρηματικό ποσό στην είσοδο

αλλά προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και σχολικά είδη, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς (στις 11/9).

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ.Ελευθερία Αλιφιεράκη δήλωσε:Προσφέρουμε στους συνδημότες μας και κυρίως στα μικρά παιδιά, μία μέρα ξεγνοιασιάς και παράλληλα τους δίνουμε τη δυνατότητα να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον συνάνθρωπο. Πρόκειται για μία δράση ανταποδοτικού χαρακτήρα που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο.
Ελπίζουμε φέτος να ξεπεράσουμε το εντυπωσιακό, πραγματικά, ρεκόρ της περυσινής χρονιάς όπου γύρω στους 2.500 συμπολίτες μας προσέφεραν σημαντικότατη και πολύτιμη ποσότητα υλικού και να δείξουμε ότι, “Όλοι Μαζί Μπορούμε καλύτερα”!

 

Ο Πρόεδρος της εταιρίας του “Aqua Creta Limnoupolis”, κ. Κώστας Χαριτάκης, τόνισε: «Οι 180 Χανιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούμαστε στο μοναδικό θεματικό πάρκο της Δυτικής Κρήτης, συνεχίζουμε δυναμικά την έμπρακτη προσφορά μας σε όσους συμπατριώτες μας βρίσκονται σε αδυναμία. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι φέτος εγκαινιάσαμε το πολυδιάστατο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Aqua Cretan” διευρύνοντας περαιτέρω την υποστήριξή μας στην Κρητική Οικογένεια, χωρίς την οποία δεν θα είχαμε αναπτυχθεί».

p1