Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

16/4/2018, Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, για τον 3ο Μαραθώνιο Κρήτης 2018

16.04.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 12:04

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προέβη σήμερα, Δευτέρα 16/4/2018, στην ακόλουθη δήλωση έπειτα από τη διεξαγωγή του 3ου Μαραθωνίου Κρήτης 2018:

“Εκφράζω τη μεγάλη μου ικανοποίηση, έπειτα από την επιτυχή διεξαγωγή του 3ου Μαραθωνίου Κρήτης 2018, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη, Ειρηναίου Γαλανάκη. Μάλιστα, ο Μαραθώνιος, πέρα από την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και τουριστική του διάσταση, περιελάμβανε φέτος δράσεις ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

Η μεγάλη συμμετοχή στη διοργάνωση, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύει και την επιτυχία της, μετατρέποντας την πλέον σε θεσμό τόσο για την πόλη μας όσο και για ολόκληρη την Κρήτη. Η επιτυχία αυτή, βέβαια, οφείλεται στη συνεργασία, που έχει αναπτυχθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων, καθώς και στην κοινή μας επιθυμία για καθιέρωση του Μαραθωνίου Κρήτης μεταξύ των μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Ευχαριστίες οφείλονται στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, στα μέλη της Επιτροπής, στους συναδέλφους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - Δημάρχους της Π.Ε. Χανίων, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο, Ευάγγελο Αποστολάκη, στον Ναύσταθμο Κρήτης, στην ΕΛ.ΑΣ., στους εργαζομένους του Δήμου Χανίων και τους συνεργάτες για τη συνολική προσπάθεια, που κατέβαλαν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται δε στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων για τη συνεργασία, που έφερε το θετικό αυτό αποτέλεσμα, στους θεσμικούς υποστηρικτές, στους χορηγούς, καθώς και στα Μ.Μ.Ε. και τους εκπροσώπους τους για την προβολή της διοργάνωσης.

Ο Δήμος Χανίων, σταθερά προσανατολισμένος στην προαγωγή του αθλητικού πνεύματος, θα εξακολουθήσει να στηρίζει δυναμικά τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά τον Μαραθώνιο Κρήτης, προσβλέποντας στις επόμενες διοργανώσεις”.

p1