Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

30/10/2018, Δήλωση Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»

30.10.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:10

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (30/10) τα εγκαίνια του νέου Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος». Στα εγκαίνια έδωσε το “παρών” ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

Επιθυμώ να εκφράσω την πλήρη ικανοποίηση μου για τη δημιουργία του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και για την κάλυψη ενός τόσο σημαντικού κενού που υπήρχε, επί πολλά χρόνια, στη Δυτική Κρήτη.

 

Θέλω να συγχαρώ τον Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων κ. Μηνά Βουλγαρίδη, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Χανίων, τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό και τον συντοπίτη μας, Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, καθώς επίσης και τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. Τους αξίζουν τα εύσημα για αυτό το σημαντικό έργο, καθώς και για την προσπάθεια συνολικής αναβάθμισης του τομέα της υγείας στα Χανιά και ευρύτερα στη χώρα μας.

 

p1