Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

5/11/2018, Τιμητική πλακέτα από τον ΣΙΠΑΚ στον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα

05.11.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:11

Τιμητική πλακέτα παρέδωσε σήμερα, Δευτέρα 5/11/2018, στον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης (ΣΙΠΑΚ), Βαγγέλης Κακούρης, για τη σημαντική συμβολή του Δήμου στη διεξαγωγή της 14ης Κλασικής Ανάβασης Ομαλού “Βύρωνα Μπακέλα”. Ο κ. Κακούρης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων για τη συνολική στήριξη, που παρείχε ο Δήμος στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Πρόκειται για την αναβίωση για δέκατη τέταρτη χρονιά της ανάβασης με τερματισμό στο Οροπέδιο του Ομαλού, στην οποία λαμβάνουν μέρος αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μιας άλλης εποχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής, ώστε να αποκτήσουν μόνιμο εκθεσιακό χώρο τα μοναδικά κλασικά αυτοκίνητα, οι μοτοσυκλέτες και τα ποδήλατα των συμπολιτών μας. “Πρέπει να στηρίζουμε τις προσπάθειες των συμπολιτών μας, που ομορφαίνουν τη ζωή μας και αναδεικνύουν τον τόπο μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Βάμβουκας προσέφερε στον κ. Κακούρη το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Χανίων, “Χανιά: Ταξίδι στο Όνειρο”.

p1