Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

7/8/2018, Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά ξανά τον Σταύρο Ξαρχάκο: Στις 8/8/2018 στο Θέατρο Ανατολ. Τάφρου

07.08.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 09:08

08|08|2018
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
21.30

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά ξανά τον Σταύρο Ξαρχάκο

Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά… Η Συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά!
Η μοναδική αυτή συνεργασία ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 - έκανε έναν πλήρη και απόλυτα επιτυχημένο κύκλο στα μεγάλα θέατρα και πόλεις της Ελλάδας - για να φτάσει στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο με 2 μεγαλειώδεις sold out συναυλίες στο Ηρώδειο .
Η μεγάλη επιτυχία ώθησε τους καλλιτέχνες να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον χειμώνα όπου έκαναν αλλεπάλληλες παρατάσεις και sold out στο αγαπημένο τους Gazarte. Πέρασαν 10 μήνες μιας συνάντησης που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.
Και ενώ όλοι πίστεψαν πως τον Μάρτιο ο κύκλος αυτός θα έφτανε στο τέλος του, η απαίτηση του κοινού τους οδήγησε στην απόφαση για μια νέα σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι, σε σημαντικά θέατρα και επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδας που δεν είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν. Το εμπλουτισμένο πρόγραμμά τους είναι βέβαιο πως θα φέρει στις συναυλίες τους ακόμα κι όσους τους είχαν δει πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και πολλούς ακόμα που δεν χορταίνουν να τους συναντούν κάθε φορά και να τραγουδούν μαζί τους.
Διοργάνωση : ARTWAY

Είσοδος : 17 €