Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

24/7/2018, Επικοινωνία Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα με τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, κ.Βαγγέλη Μπουρνούς με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής. - Ο Δήμος Χανίων είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί.

24.07.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:07

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας εκφράζει την οδύνη του για την ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι στη Ραφήνα (Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου) και στο Μάτι Αττικής (Νέα Μάκρη-Δήμος Μαραθώνα), εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που ξέσπασαν την Δευτέρα (23/7).

Ο Δήμαρχος Χανίων, συγκλονισμένος από τις δραματικές εξελίξεις στην Αττική, επικοινώνησε την Τρίτη (24/7) το πρωί, με τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βαγγέλη Μπουρνούς, στον οποίο εξέφρασε τη συμπαράσταση του Δήμου Χανίων και της τοπικής κοινωνίας για την τεράστια περιπέτεια που περνούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Μάλιστα, ο κ.Βάμβουκας ζήτησε από το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Μπουγιούς να ενημερωθεί για τις ανάγκες που προκύπτουν στην περιοχή και στους κατοίκους της και τόνισε ότι ο Δήμος Χανίων είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε ανάγκη χρειαστεί.

Ο Δήμος Χανίων βρίσκεται σε αναμονή για το είδος της βοήθειας που, πιθανόν, να απαιτηθεί για τις πληγείσες, από τη φονική πυρκαγιά, περιοχές της Αττικής.