Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

13/11/2018, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με εκπροσώπους του “SANTA RUN CHANIA”

13.11.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:11

Με τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, συναντήθηκαν σήμερα, Τρίτη 13/11/2018, εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του “SANTA RUN CHANIA” στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της όγδοης διοργάνωσης για την πόλη μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των Συλλόγων: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Μεγαλόχαρη”, “Ορίζοντας” και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον σχεδιασμό, που έχει ακολουθηθεί, με κεντρικό άξονα τη στήριξη των παιδιών με αναπηρία ή καρκίνο, που ζουν ανάμεσά μας και μάχονται καθημερινά με αξιοπρέπεια.

Ο κ. Βάμβουκας στο πλαίσιο της συνάντησης τόνισε ότι ο Δήμος Χανίων στηρίζει σταθερά τη συγκεκριμένη προσπάθεια, αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον και την αρωγή του απέναντι στα Σωματεία της πόλης. “Πρόκειται πλέον για μια γιορτή - θεσμό για την πόλη μας την περίοδο των Χριστουγέννων, που στηρίζει μέσα από την προσφορά ιδιωτών, επιχειρήσεων, φορέων και του καθενός από εμάς, τα παιδιά, που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες με την υγεία τους. Στην προσπάθεια αυτή όλοι εμείς είμαστε σύμμαχοι, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στον Δήμο μας υπάρχει πλεόνασμα αγάπης”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων, καλώντας όλους τους συνδημότες μας να δώσουν δυναμικό “παρών” στη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου.

p1