Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

21/3/2018, Συνεδρίαση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Δήμου Χανίων

21.03.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:03

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 21/3/2018, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου.

 

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, στην οποία προήδρευσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, τα μέλη του Συμβουλίου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, τις αρμοδιότητες και τις δράσεις, που θα αναπτυχθούν.

 

Η κα. Αλιφιεράκη ζήτησε από τους εκπροσώπους των μεταναστών να φέρουν τα αιτήματά τους προς συζήτηση, με τη δέσμευση να σταθεί στο πλευρό τους, προωθώντας τα ζητήματά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τη λειτουργία του Συμβουλίου “πύλη ανθρωπιστικής προσέγγισης”.

 

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των μεταναστών, που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση, ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή για το βήμα που τους δίνεται, ώστε να κοινοποιούν τα ζητήματα, που τους απασχολούν και να βρίσκουν ανταπόκριση.

 

Μάλιστα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενημέρωση αναφορικά με τα προγράμματα του Τμήματος Πρόνοιας αλλά και στα θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

p1

p2