Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

23/8/2018, Σταμάτης Σπανουδάκης - Τη ζωή μου ξετυλίγω: Στις 28/8 στο Γήπεδο Κλαδισού

28.08.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 09:08

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ
Κατόπιν ανακοίνωσης του διοργανωτή
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω πιθανών δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Κλαδισού Χανίων, την Τρίτη 28 Αυγούστου και ώρα 9μμ, αντί του θεάτρου Ανατολικής Τάφρου.


28|08|2018
Κλειστό γήπεδο Κλαδισού
21.00


Σταμάτης Σπανουδάκης - Τη ζωή μου ξετυλίγω

Μια μεγάλη συναυλία που ξετυλίγει την ως εδώ πορεία του, με γνωστές αγαπημένες επιτυχίες του, παιγμένες με λίγο καινούργιο και απρόβλεπτο τρόπο, και, βέβαια, κάποια νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Μια βραδιά μουσικής, χαρισμένη σε όσα γίναν, μείναν αλλά και έρχονται.

«Είναι, ειλικρινά, μεγάλη η χαρά μου που θα βρεθώ ξανά «μπροστά στον κόσμο». Τώρα, φαίνεται, είναι η στιγμή, που εγώ νωρίτερα περίμενα. Χαίρομαι που θα δω αγαπημένα, αν και «άγνωστα» πρόσωπα, γιατί ξέρω πια τι σημαίνει η μουσική μου για σας, αλλά ξέρετε κι εσείς τι σημαίνει η αγάπη και η υποστήριξή σας, για μένα», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Μαζί του συμπράττουν οι σολιστ: Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί) Δημήτρης Κοτταρίδης (βιολοντσέλο), Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς),
Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο)
η Ορχήστρα εγχόρδων υπό τη διεύθυνση του
Νίκου Αντωνακάκη και η Χορωδία Μαλίων

Διοργάνωση : Μελωδικό Καράβι

Είσοδος : 18 €
Φοιτ., Ανέργων, ΑΜΕΑ, άνω των 65 ετών.: 15 €
Περιορισμένη προπώληση : 15 €
Έναρξη προπώλησης στο κιόσκι : 22/8/2018