Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

6/5/19,Δήμος Χανίων: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση στο νέο πάρκο της Αμπεριάς – Το διασκέδασαν με την... ψυχή τους μικροί και μεγάλοι!

06.05.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 10:05

Παρά τα “τερτίπια” του καιρού, η εκδήλωση που διοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής(5/5) στο νέο πάρκο της Αμπεριάς, ο Δήμος Χανίων και η ομάδα “η Γειτονιά μας-Λενταριανά” στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού πλήθος κόσμου, γείτονες και μη τουπανέμορφου πάρκου, διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν και πέρασαν ένα ξένοιαστο πρωινό.Εκείνα που φυσικά το διασκέδασαν περισσότερο ήταν τα ίδια τα παιδιά...

Παρών φυσικά ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής. Ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει εκ νέου και “ιδίοις όμμασι”την αξία και την ποιότητα του νέου πάρκου της Αμπεριάς και της αξιοποίησης που έγινε στο συγκεκριμένο χώρο με τη δημιουργία του. Ένα πάρκο που αναβαθμίζει σε μέγιστο βαθμό την περιοχή της Αμπεριάς.

Το μέλος της ομάδας “η Γειτονιά μας-Λενταριανά” Κική Δούκα τόνισε σε δηλώσεις της ότι η δημιουργία αυτού του πάρκου κατόπιν των πρωτοβουλιών του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα και της νυν δημοτικής αρχής, δίνει άλλη “πνοή” στην περιοχή και επιπλέον πολλά κίνητρα στα παιδιά που θα έχουν ένα μέρος απασχόλησης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας αλλά και εκπαίδευσης”.

Στην εκδήλωση έγιναν αγώνες εκμάθησης ποδηλάτου και ασφαλούς οδήγησης και διάφορα παιχνίδια. Επίσης όλοι οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν τα σύγχρονα όργανα γυμναστικής που έχουν τοποθετηθεί εντός του Πάρκου, ενώ υπήρξαν και τα σχετικά κεράσματα.

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10