Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

1/4/2019, Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση τιμής για τους παλαίμαχους αθλητές – τριες: Από τον Δήμο Χανίων

01.04.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 09:04

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/3/2019, στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, η εκδήλωση του Δήμου Χανίων προς τιμήν των παλαίμαχων αθλητών - τριών, με συμμετοχή στις Εθνικές Ομάδες Ανδρών / Γυναικών.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση “ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς των αθλητών μας στον αθλητισμό, σε τοπικό, αλλά και εθνικό επίπεδο” και πρόσθεσε “χάρη στις εξαιρετικές σας αθλητικές επιδόσεις, ακολουθήσατε σημαντική καριέρα, αποτελώντας σημείο αναφοράς, λαμπρό παράδειγμα για όλους μας και κυρίως για τη νέα γενιά. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να παρατηρήσω ότι οι επιδόσεις σας αυτές συνδέονται με εξαιρετικούς χαρακτήρες, με κύριο στοιχείο, το ήθος”.

Ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε επίσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 131 ομόφωνη Απόφασή του θεώρησε υποχρέωσή, να αποδοθούν οι οφειλόμενες τιμές “σε όλους εσάς, που αποτελέσατε πέραν των άλλων τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου μας, προβάλλοντας την κρητική ψυχή”.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σταύρος Φιωτάκης, ευχαρίστησε τους τιμώμενους για ό,τι έχουν προσφέρει στον αθλητισμό και στον τόπο μας. “Η αποψινή τιμητική εκδήλωση του Δήμου μας ήταν επιβεβλημένη, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της σπουδαίας προσφοράς σας στον αθλητισμό”, τόνισε ο κ. Φιωτάκης, αναφέροντας ότι το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν να περάσει το μήνυμα ότι η προσπάθεια και το ήθος πάντα ανταμείβονται.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων και συλλόγων, κ.α.

Η  ενδεικτική λίστα με τους τιμώμενους αθλητές, η οποία διαμορφώθηκε έπειτα από τα στοιχεία, που κοινοποίησαν στον Δήμο Χανίων τα αντίστοιχα αθλητικά σωματεία.

p1

p1

p2

[1

p3

p3

p3

p3

p3

p3

p3

p3