Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

25/2/2019, Δήμος Χανίων: Έκκληση προς τους συνδημότες μας να αποφεύγουν σημεία (όπως ο Δημοτικός Κήπος) που υπάρχουν ψηλά δέντρα λόγω κινδύνου κατάρρευσής τους (από τους ισχυρούς ανέμους)– Κλειστή η Παιδική Εφηβική βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου

25.02.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:02

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων απευθύνεται έκκληση προς τους συνδημότες μας να μην προσεγγίζουν τον Δημοτικό Κήπο Χανίων λόγω του υψηλού κινδύνου πτώσης δέντρων, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.

Παρακαλούνται επίσης οι συνδημότες μας οδηγοί να μην παρκάρουν στις οδούς πέριξ του Δημοτικού Κήπου Χανίων, καθώς επίσης και να μη βαδίζουν πεζοί στους ίδιους δρόμους.

Το ίδιο ακριβώς συνίσταται και για άλλες περιοχές του Δήμου Χανίων, όπου οι κάτοικοι παρακαλούνται να αποφεύγουν να προσεγγίζουν σημεία που υπάρχουν ψηλά δέντρα τα οποία μπορεί να καταρρεύσουν.

Τονίζεται τέλος, ότι η Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου Χανίων θα παραμείνει κλειστή την Δευτέρα (25/2) εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και για λόγους ασφαλείας των παιδιών και των ενηλίκων.

p1