Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

3/4/2019, Σεμινάριο με τίτλο “Ψυχοεκπαίδευση Οικογενειακών Φροντιστών, Εθελοντών και Επαγγελματιών υγείας ανοϊκών ασθενών”, από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

03.04.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 10:04

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δ.Ο.ΚΟΙ.ΠΠ. στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρόληψης και Αγωγής Υγείας , πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάριο με τίτλο “Ψυχοεκπαίδευση Οικογενειακών Φροντιστών, Εθελοντών και Επαγγελματιών υγείας ανοϊκών ασθενών”.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας , σε Φροντιστές Ατόμων Τρίτης Ηλικίας καθώς και σε Εθελοντές υγείας .

 p1

Στόχος του σεμιναρίου είναι η έγκυρη ενημέρωση για τις ανοϊκές νόσους, με σκοπό τόσο την εκπαίδευση και την στήριξη των καταρτιζομένων όσο και τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας και της ποιότητας ζωής των ασθενών .

Το σεμινάριο εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί από την κ. Άννα Παγοροπούλου, Επίκουρος Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στις 5 και 6 Απριλίου ώρα 9:30πμ -12:30 μμ στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων .

Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση του Κέντρου Ημέρας Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Χανίων. Εισηγήτρια η κ. Μαρία Γλυνιαδάκη, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα απονεμηθούν Πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κοινωνική Υπηρεσία του ΔΟΚΟΙΠΠ στα τηλ 2821341628 -2821341630.