Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

31/12/2019, Βραβεύθηκε ο Χανιώτης πρωταθλητής, Ν. Μητράκης, από τον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη

31.12.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Σε κλίμα συγκίνησης βραβεύθηκε σήμερα, Τρίτη 31/12/2019, από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο Χανιώτης τερματοφύλακας πόλο, Νικόλαος Μητράκης, για την επιτυχία του με την Εθνική Ομάδα Νέων, καθώς κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο 20ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κουβέιτ αλλά και για την ανάδειξή του ως κορυφαίου τερματοφύλακα στην ίδια διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Χανίων συγχαίροντας τον Χανιώτη πρωταθλητή δήλωσε χαρακτηριστικά: “Συγχαρητήρια γι’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια στο Νίκο και στην οικογένειά του. Θα ήθελα να ευχηθώ να καμαρώνετε τις προσπάθειες και τις δικές σας και των παιδιών σας. Επίσης, στους υπόλοιπους ανθρώπους, που στήριξαν τον αθλητή μας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί ο καθένας με μικρές συνεισφορές αλλά σημαντικές έχει συμβάλλει σε αυτό το πολύ ευχάριστο για όλους μας αποτέλεσμα”.

Στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανάκης, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, και ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΝΟΧ, Χρήστος Χουλιόπουλος.

Επισημαίνεται ότι ο Νίκος Μητράκης έχει παραχωρηθεί φέτος με τη μορφή δανεισμού στο Παλαιό Φάληρο από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, του οποίου είναι αθλητής, παράλληλα με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

p1

p1

p2

p3