Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

27/8/2019, Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, από τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα

27.08.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 01:08

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας απηύθυνε συγχαρητήριο μήνυμα προς όλους τους Χανιώτες επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας


p1

Αναλυτικά:

“Θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Χανίων αλλά και όλου του Νομού συνολικά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Ευχή όλων είναι αυτή η νέα προοπτική και η νέα “σελίδα” στη ζωή σας, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών σας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, που στηρίξατε την προσπάθεια των παιδιών.

Απευθυνόμενος επίσης και στα παιδιά που δεν πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, να τους τονίσουμε ότι η ζωή είναι μπροστά τους, με πάμπολλες επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις δουν και να τις αξιοποιήσουν.

Ευελπιστούμε τέλος να μην προκύψουν προβλήματα διαμονής με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές που θα φοιτήσουν στην πόλη μας. Ευχόμαστε η διαμονή τους στον όμορφο τόπο μας να διευκολυνθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντοτε με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες της κρητικής φιλοξενίας”.