Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

19/05/2021, Συγχαρητήρια Δημάρχου Χανίων στους Χανιώτες αθλητές της κολύμβησης για τις διακρίσεις τους στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα

19.05.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:05

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης απευθύνει συγχαρητήριο μήνυμα στους αθλητές και αθλήτριες του υγρού στίβου από τα Χανιά, που πέτυχαν ξεχωριστές διακρίσεις στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κολύμβησης που διεξάχθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σημανδηράκης αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια ξεχωριστή ημέρα χαράς και περηφάνιας για όλους τους Χανιώτες. Οι σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές και αθλήτριες μας στον υγρό στίβο, επιβεβαιώνουν περίτρανα για ακόμη μια φορά, πως τα Χανιά έχουν σπουδαίο αθλητικό δυναμικό, ιδιαίτερα στα αθλήματα της κολύμβησης.

Θέλω να απευθύνω πρωταρχικά, τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας, εκ μέρους του Δήμου Χανίων, στην πρωταθλήτρια μας Άννα Ντουντουνάκη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μ. πεταλούδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης της Βουδαπέστης. Η Άννα ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό της, καταρρίπτοντας μάλιστα εκ νέου το δικό της προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ, με χρόνο 57:37!
Πλέον, αναμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο βήμα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι, για τους οποίους η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο.

Ξεχωριστό μπράβο και συγχαρητήρια σε έναν ακόμα αθλητή μας, τον παρολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, έναν σύγχρονο αγωνιστή της ζωής. Ο Αντώνης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB4, με χρόνο 1:52.00, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Open Ipc Paraswimming στην Πορτογαλία και γέμισε με χαμόγελα τα πρόσωπα όλων μας, καθώς και τα μηνύματα που εκπέμπει η παρουσία του σε όλο τον κόσμο.

Μπράβο Άννα, μπράβο Αντώνη, για τις επιτυχίες σας, μα μεγαλύτερο μπράβο για τον χαρακτήρα σας και τις αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι” που εφαρμόζετε επάξια στην πράξη.

Συγχαρητήρια και στους προπονητές, στις οικογένειες σας και στους ανθρώπους που σας στηρίζουν καθημερινά».

Αρχεία

  1. panagiotis_simandirakis