Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Σε πλήρη ετοιμότητα το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων: Νέος εξοπλισμός απεγκλωβισμού στον Δημοτικό Πυροσβεστικό Σταθμό στον Άγιο Ματθαίο

29.09.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 06:09

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και Πυροσβεστικού Σταθμού του Δήμου Χανίων, έπειτα από την προμήθεια εξοπλισμού διάσωσης και απεγκλωβισμού, ύψους 16.125 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός που προμηθεύτηκε ο Δημοτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Χανίων, κρίνεται ως απαραίτητο εργαλείο σε περιπτώσεις διάσωσης εγκλωβισμένων ατόμων έπειτα από ατύχημα.

Μάλιστα, σε επίδειξη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πυροσβεστικό σταθμό του Δήμου Χανίων, από τον εκπρόσωπο της εταιρείας προμήθειας του εξοπλισμού, κ. Ιωάννη Ρέτσιο, οι πυροσβέστες του Δήμου Χανίων είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα νέα εργαλεία διάσωσης σε πραγματικό όχημα, προσφορά του κ. Καλομοιράκη.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων εργαλείο κοπής – διαστολής, υδραυλικό τηλεσκοπικό έμβολο, γωνία στήριξης εμβόλου, αντλία υδραυλικών εργαλείων με δύο εξόδους, λοστός απεγκλωβισμού και βαλιτσάκι διαχείρισης κρυστάλλων.

 

p1

p2

p3