Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Το ΚΗΦΗ Δήμου Χανίων της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, στέλνει το δικό του μήνυμα Αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας και της Αττικής

13.08.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 11:08

Αφουγκραζόμενοι τις αυξημένες ανάγκες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις πληττόμενες περιοχές της Εύβοιας και της Αττικής, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Χανίων, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων, συμμετέχοντας στην ανθρωπιστική κινητοποίηση μαζί με άλλους φορείς του Δήμου.

Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Ιωάννη Γιαννακάκη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, παραδόθηκε ποσότητα τροφίμων κι ειδών πρώτης ανάγκης, που είχαν συγκεντρώσει οι υπερήλικες ωφελούμενοι της δομής, παρουσία της προϊστάμενης του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένης Κτενιαδάκη και της υπεύθυνης του ΚΗΦΗ Δήμου Χανίων. 

Η υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Δήμου Χανίων κα. Αργυρώ Δρουμπάκη τόνισε πως: «Δεν θα μπορούσαν οι ωφελούμενοι της δομής να μείνουν αμέτοχοι, αφήνοντας τους συνανθρώπους μας αβοήθητους,  τη στιγμή που οι πυρόπληκτοι έχουν  αντικρύσει τους κόπους μιας ζωής να φλέγονται εν μια νυκτί. Ποιος άλλωστε μπορεί να νιώσει το πόνο καλύτερα από εκείνους που έχουν βιώσει την ανέχεια και τις κακουχίες από τη παιδική τους κιόλας ηλικία; Παρά τα πενιχρά εισοδήματα τους δεν πτοήθηκαν, αποδεικνύοντας το μεγαλείο της ψυχής τους προσφέροντας  ότι μπορούσε ο καθένας τους, με την ελπίδα να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα τους».

p1

p2

p3