Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Προχωρά ο σχεδιασμός του “Πάρκου Συνύπαρξης” στις Στέρνες - Στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη, η ομάδα στήριξης “Συνάνθρωπος”

02.07.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 11:07

Τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας στήριξης “Συνάνθρωπος” δέχτηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στο πλαίσιο συναντήσεων με σωματεία της πόλης. Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι, Ελένη Ζερβουδάκη, Αντώνης Βαρδάκης και Γιώργος Ξανθουδάκης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και της ομάδας “Συνάνθρωπος” αναφορικά με τη δημιουργία του “Πάρκου Συνύπαρξης”, στις Στέρνες.

Συγκεκριμένα, η ομάδα “Συνάνθρωπος” σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων θα χρηματοδοτήσει και θα εκπονήσει τη μελέτη για την κατασκευή του “Πάρκου Συνύπαρξης”, η οποία εν συνεχεία θα εκτελεστεί από τον Δήμο Χανίων.

Το “Πάρκο Συνύπαρξης”, που πρόκειται να δημιουργηθεί δίπλα στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χανίων, αφορά ένα κοινό χώρο συνύπαρξης για παιδιά μικρών ηλικιών, με δυνατότητα απασχόλησης παιδιών ΑμεΑ.

Ο Δήμαρχος Χανίων αφού ευχαρίστησε την ομάδα στήριξης “Συνάνθρωπος” για την προσφορά της στην κοινωνία, δεσμεύτηκε για την συνέχεια της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

p1