Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Ξεκινά η τοπογραφική αποτύπωση οδών του Δήμου Χανίων: Υπέγραψε την έναρξη της μελέτης ο Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης

13.10.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 12:10

Νέα μελέτη για την τοπογραφική αποτύπωση οδών του Δήμου Χανίων, ξεκινά μετά την υπογραφή της σύμβασης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, μεταξύ του Δημάρχου, Παναγιώτη Σημανδηράκη και του αναδόχου μελετητή. Παρών κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου.

Η μελέτη αφορά στην τοπογραφική αποτύπωση οδών, σε διάφορες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χανίων και περιλαμβάνει την αποτύπωση των κοινόχρηστων χώρων, μεταξύ των οικοδομικών τετραγώνων, κατά μήκος των επιλεγμένων οδικών αρτηριών με όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτούς, όπως πεζοδρόμια, κράσπεδα, φρεάτια, κ.α..

Στη μελέτη θα αποτυπωθούν οι οδοί που οδηγούν στην ακτή της Αγίας Μαρίνας και η οδός Νεάρχου στους Αγίους Αποστόλους της Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας, οι οδοί Γεωργακάκηδων και Πλατείας Βαφέ στη Νέα Χώρα, οδοί στην περιοχή της Χαλέπας, στο πάρκο του Προφήτη Ηλία και στο 17ο Δημοτικό Σχολείο στα Παχιανά, καθώς και οι δρόμοι μεταξύ των οδών Κισσάμου και Μ.Μπότσαρη στο κέντρο των Χανίων.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στις 73.910 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και η μελέτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα πέντε (5) μηνών.

p1

p2