Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Συνεχίζονται οι εκτεταμένοι καθαρισμοί στον Δήμο Χανίων: Από τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Χανίων- ΔΕΔΙΣΑ

07.04.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 11:27

Ακόμα μια επιχείρηση εκτεταμένου καθαρισμού εκτελείται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων και τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., στην περιοχή της Νοτιοδυτικής Τάφρου και περιμετρικά της  οδού Πειραίως, στο κέντρο των Χανίων.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. όπως κάθε χρόνο προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, αλλά και διατήρησης των σημείων επέμβασης, τα οποία παρέμεναν παραμελημένα για χρόνια. Από την επιχείρηση καθαρισμού συγκεντρώθηκαν έως τώρα περισσότερα από 6 φορτηγά απορριμμάτων.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης υπογράμμισε πως: «Ο εκτεταμένος καθαρισμός περιοχών εντός και εκτός του κέντρου του Δήμου μας, δεν κατεβαίνει ποτέ χαμηλά στην ατζέντα μας, ειδικά τώρα που ο καιρός το επιτρέπει. Πέρυσι, με συντονισμένους και εις βάθους καθαρισμούς προσεγγίσαμε σημεία απροσπέλαστα για χρόνια. Φέτος, φροντίζουμε να τα διατηρήσουμε και φυσικά θα συνεχίσουμε».  

Τέλος, οι εργασίες καθαρισμού θα  συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα περιμετρικά της παλιάς πόλης, στην οδό Πόρτου, στον Αγ. Δημήτριο, αλλά και σε άλλες συνοικίες της πόλης μας όπως στην Αμπεριά κ.α.

p1

p2

p4

p5

p6