Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Σημαντική δωρεά αγγλικών παιδικών βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Σύγχρονοι και κλασικοί τίτλοι για τους νεαρούς αναγνώστες

13.12.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 11:48

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ευχαριστεί θερμά τον Χανιώτη οδοντίατρο, Μανώλη Ροδιτάκη, που ζει και εργάζεται στην Αγγλία, για τη νέα δωρεά αξιόλογων παιδικών αγγλικών βιβλίων, με στόχο τον εμπλουτισμό της ξενόγλωσσης συλλογής της.

Τα περισσότερα από 60 αγγλικά βιβλία απευθύνονται σε παιδιά και έφηβους και πρόκειται για νέες εκδόσεις αλλά και κλασική λογοτεχνία, που βρίσκονται πλέον στη διάθεση των νεαρών αναγνωστών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Στο μήνυμά του ο κ. Ροδιτάκης επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Εκτιμώ τη δουλειά, που κάνετε για τα παιδιά και τους νέους στα Χανιά. Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους».

Με τη σειρά της η Προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων, Βιβή Χουδαλάκη, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Ροδιτάκη για τη δωρεά του, υπογραμμίζοντας πως: «Μας συγκινεί πάντα το ενδιαφέρον και η αγάπη του κ. Ροδιτάκη για τη Βιβλιοθήκη μας και για τους μικρούς αναγνώστες μας».