Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA»

23.11.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 10:22

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Δήμος Χανίων στην 37η Διεθνή  Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA», που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο 18 – 20 Νοεμβρίου 2022. , συμμετέχοντας ως συνεκθέτης στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης.

Τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης, όπου πραγματοποίησε σειρά στοχευμένων επαγγελματικών επαφών και συναντήσεων, με σκοπό την παρουσίαση και προβολή του τουριστικού προφίλ του Δήμου Χανίων. Τον Αντιδήμαρχο συνόδευσε ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Χανίων σε θέματα Τουρισμού,  Εμμανουήλ Ντουκάκης,

Ο κ. Ψαρουδάκης κατά η διάρκεια της παραμονής του στην Έκθεση, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Τομεάρχη Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρο Θάνο, όπου συζητήθηκαν θέματα επισκεψιμότητας και ανάπτυξης κοινών στόχων τουριστικού ενδιαφέροντος μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Χανίων.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία, tour operators, δημοσιογράφους και εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης ενώ έγιναν επαφές και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τον τουρισμό με φορείς και ιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν στην Έκθεση.

Σημειώνεται πως,  στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 335 εκθέτες από 18 χώρες ενώ στο τριήμερο διεξαγωγής της, πραγματοποιήθηκαν πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις με θεματικές παρουσιάσεις και ημερίδες.