Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

«Απόκριες 2022»: Εκδηλώσεις τα Σαββατοκύριακα της Αποκριάς από την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.: Από 19/2

15.02.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 10:02

Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. διοργανώνουν τα Σαββατοκύριακα της Αποκριάς εκδηλώσεις για τους μικρούς… και τους μεγάλους μας φίλους, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στις 18.00, με ελεύθερη είσοδο.

Κάρτες ελευθέρας εισόδου και περισσότερες πληροφορίες: www.chania-culture.gr

*(Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενηλίκους, με self-test 24 ωρών για τα παιδιά 4-17 ετών και χωρίς περιορισμούς για παιδιά έως 4 ετών).

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Μουσικό καρναβάλι όλο τρέλα με πολύχρωμα καπέλα!

Καρναβάλι σημαίνει μουσική, χορός, τραγούδι, αστείες ιστορίες και παράξενες μεταμφιέσεις. Έτσι κι εμείς στήνουμε καρναβαλικό γαϊτανάκι, συνθέτοντας μια ψυχαγωγική και καλλιτεχνική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Παίζοντας το καρναβάλι των ζώων

Μουσικό παραμύθι,  που αφηγείται την ιστορία των ζώων και τον τρόπο, που αποφάσισαν να γιορτάσουν το καρναβάλι. Σε τι αποφασίζουν,  άραγε, να μεταμφιεστούν;  Μια διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια με θεατρικά, εικαστικά, μουσικά και αφηγηματικά στοιχεία.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Magic Carnival Party

Η ψυχαγωγική ομάδα Αερόστατο προσκαλεί τους μικρούς φίλους στην πιο κεφάτη αποκριάτικη εκδήλωση με συντελεστές τους αγαπημένους ήρωες Mickey & Minnie καθώς και τον εκπληκτικό μάγο ΤεΤέλο σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια!

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Με το Ένα, με το Δύο, με το Τέσσερα …ήρθαν οι Aπόκριες

Μια θεατρική παράσταση για παιδιά ηλικίας 1,5 - 5 χρονών. Ειδικά για αυτήν την παράσταση, που θα είναι αποκριάτικη, καλούμε τα παιδιά να προσέλθουν ντυμένα με τις στολές τους και να φτιάξουμε όλοι μαζί τον “κόσμο” της ηρωίδας μας της μικρής Ευγενείας, που περνά και από ένα αποκριάτικο πάρτι. Πόσους πολλούς καινούργιους φίλους, τι έχουν ντυθεί, χορεύουμε ;

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Η φάρσα της Αποκριάς

Κάθε χρόνο στην χώρα του Καραγκιόζη κάνουν μία αποκριάτικη φάρσα.

Φέτος θύμα τους είναι ο Μπάρμπα-Γιώργος.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Το τσίρκο του Ζιν Ζιν και του Φυστίκι

Μια παράσταση του Zin Zin και του Φυστίκι δεν είναι απλά μια παράσταση.

p1

Αρχεία

  1. apokries_poster_(1)