Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, η σπουδαία Κρητικιά συγγραφέας, Ρέα Γαλανάκη

07.12.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 7/12,  η σπουδαία Κρητικιά συγγραφέας, Ρέα Γαλανάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στα Χανιά για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

Κατά τη συνάντηση της συγγραφέως με τον Δήμαρχο Χανίων, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, η Προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων, Βιβή Χουδάλακη, καθώς και η φιλόλογος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων, Βαρβάρα Περράκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το επιτυχημένο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, ενώ ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να προσκαλέσει στο επόμενο Φεστιβάλ Βιβλίου ως συμμετέχουσα την κα. Γαλανάκη. 

Παράλληλα, αναφορά έγινε και στο νέο μυθιστόρημα της συγγραφέως, με τίτλο: «Εμμανουήλ και Αικατερίνη: Τα παραμύθια που δεν είναι παραμύθια», το οποίο θα παρουσιαστεί σήμερα, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.), στις 19:00, από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Νομού Χανίων, το βιβλιοπωλείο LIBRAIRIE και τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Με το πέρας της συνάντησης η κα. Γαλανάκη περιηγήθηκε στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, συνοδευόμενη από την κα. Χουδαλάκη, ενώ δεν παρέλειψε να υπογράψει το νέο της βιβλίο για τους αναγνώστες της Βιβλιοθήκης.