Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Δήλωση Προέδρων Κοινοτήτων Δ.Ε. Ακρωτηρίου

10.08.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 10:08

Την καταδίκη τους για τη βίαιη και απρόκλητη επίθεση προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών, Μωνώλη Τσιτωνάκη, εκφράζουν με δήλωσή τους  οι Πρόεδροι των 4 Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.

Αναφέρουν τα παρακάτω στη δήλωσή τους:

Καταδικάζομε την επίθεση, που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών στην  προσπάθεια του να επιτελέσει το καθήκον του προς  όφελος των συνδημοτών μας.

Στον έλεγχο, που πραγματοποίησε η Κτηματική Υπηρεσία προς όλες τις παραλίες της Κοινότητας σχετικά με την έκταση που καταλαμβάνουν τα ομπρελοκαθίσματα και ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες επέβαλαν  τα προβλεπόμενα πρόστιμα στους παραβάτες, όπου κρίθηκε απαραίτητο.

Επιχειρηματίας σε  παραλία της Κοινότητας, στον οποίο επιβλήθηκε από τη Κτηματική Υπηρεσία πρόστιμο, διότι είχε καταλάβει πολύ μεγαλύτερη έκταση με ομπρελοκαθίσματα,  επιτέθηκε  φραστικά και σωματικά στον Πρόεδρο, Μανώλη Τσιτωνάκη.

Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι καταδικαστέες, πλήττουν βάναυσα τους δημοκρατικούς θεσμούς και έχουν στόχο να διασπείρουν τον τρόμο στην κοινωνία.

Η περιφρούρηση του δημόσιου χώρου  είναι καθήκον και υποχρέωση των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και τέτοιες επιθέσεις τις καταδικάζουμε απερίφραστα και λαμβάνουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ:

 

1.ΑΡΩΝΙΟΥ Στρατουδάκη Μαρία

2. ΜΟΥΖΟΥΡΑ Καλορμάκης Ελευθέριος

3. ΣΤΕΡΝΩΝ Γιανναράκης Δημήτριος

4. ΧΟΡΔΑΚΙΟΥ Φακωτάκης Δημήτριος